20-03-09

Ontgoocheling in 't Pakhuis in Gent

banner restaurant.gif


Normaal gebruik ik deze blog alleen voor positieve ervaringen die ik wil delen, maar als het echt verkeerd gaat, wil ik het ook melden, kwestie van jullie te behoeden voor dezelfde ontgoocheling. Vandaag had ik geen tijd om zelf te koken en we besloten een dagmenu te gaan eten in Gent. We werden aangetrokken door een aantrekkelijk aanbod op de website van het Pakhuis: kaastaart, viswaterzooi én koffie voor 12,50 Euro. Om zeker te zijn, reserveerden we een tafeltje en om 12.15 uur waren we present. Het lunchmenu was echter tot onze verbijstering niet meer beschikbaar. Uitverkocht... Dit vind ik écht niet kunnen: het restaurant gaat open om 12 uur, we arriveren om 12.15 uur, er zit nog maar nauwelijks volk en ze zijn al uitverkocht! Dat ruikt zeer sterk naar misbruik en misleiding van de klant, vind ik. Op de koop toe reageerde de ober onvriendelijk en arrogant toen we hierover een opmerking maakten. De maître deed er nog een schepje bovenop. Een onverkwikkelijk staaltje van Gentse lompigheid, of is het arrogantie? Eerlijkheidshalve dient vermeld dat de steak tartare die we in de plaats namen, voortreffelijk was.

15:48 Gepost door C en C in Restaurants | Permalink | Commentaren (2) | Tags: gent, restaurant, restaurants, pakhuis |  Facebook |

Commentaren

Pinto in Brussel Coucou Carlos & Christiane,

Vandaag - niet echt gepland - met de trein naar Brussel en nieuw restaurant van Pinto ontdekt - Midi Station !!! (www.midistation.eu)

Hier lunches "à volonté" en heel lekker:
Vandaag:
Tartaar van zalm met oesters
Kabeljauwfilet op Vlaamse wijze, puree Robuchon
Panacotta met frambozengelei
Koffie

Tot later en vele groetjes

F&V

Gepost door: Veronique | 14-04-09

Mijn vriendin en ik dineerden begin deze maand in het Pakhuis. Het is een geweldig restaurant in een geweldig gebouw met een zeer vriendelijke bediening. Daar kunnen ze in Holland nog wat van leren. Tja het is er druk en dat is het gevolg van kwaliteit.

Gepost door: rob van Oel | 27-05-09

De commentaren zijn gesloten.